Новини АУБ

В АУБ відбулась зустріч з представниками групи Юнікредіт у Східній Європі.

p4150001.jpgВ  Асоціації українських банків відбулася зустріч с представниками групи Юнікредіт у Східній Європі, з метою обміну  поглядами щодо перспектив розвитку банківського сектору України. У зустрічі взяли участь представники групи Юнікредіт, зокрема Дебора Револьтелла - керівник відділу стратегії групи, від АУБ спеціалісти Асоціації, на чолі з  Першим віце-президентом АУБ Володимиром Бондарем. У ході зустрічі було обговорено основні проблеми та перспективи розвитку банківського сектору в Україні.

p4150001.jpgВ  Асоціації українських банків відбулася зустріч с представниками групи Юнікредіт у Східній Європі, з метою обміну  поглядами щодо перспектив розвитку банківського сектору України.
 
У зустрічі взяли участь представники групи Юнікредіт, зокрема Дебора Револьтелла - керівник відділу стратегії групи, від АУБ спеціалісти Асоціації, на чолі з  Першим віце-президентом АУБ Володимиром Бондарем. У ході зустрічі було обговорено основні проблеми та перспективи розвитку банківського сектору в Україні.

Під час зустрічі Перший віце-президент АУБ Володимир Бондар розповів про стан банківської системи України, відзначивши позитивний напрям роботи АУБ спільно з державними органами влади над вдосконаленням законодавства. Директор Департаменту з питань нагляду та регулювання банківської діяльності АУБ Ірина Самойлова доповіла про постійну роботу над удосконаленням нормативного регулювання в банківській системі, а також про плани АУБ щодо покращення клімату в банківському секторі України.

Пані Револьтелла зазначила, що група Юнікредіт у Східній Європі буде і надалі продовжувати роботу на теренах України та розвивати свій бізнес в рамках чинного законодавства.


Прес-служба
Асоціації українських банків


2010-04-15

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ