Новини фінансового сектору

КОНВЕРСБАНК відшкодував ПДВ за здійснені за кордоном покупки за допомогою Premier Tax Free на 36 000 гривень протягом місяця

Протягом одного місяця дії послуги відшкодування частини ПДВ за здійснені за кордоном покупки за допомогою Premier Tax Free КОНВЕРСБАНК виплатив 36 000 гривень. Повернення частини ПДВ отримали 53 клієнта, сума виплат яких становила від 130 до 10 000 гривень. Найчастіше в банк звертаються з ваучерами Premier Tax Free на товари, придбані в Австрії, Італії, Іспанії, Франції та Німеччини.



Начальник Відділу платіжних систем і розрахунків ПАТ «КОНВЕРСБАНК» Сергій Ільков, переконаний, що у зв'язку з розвитком філіальної мережі Банку та відкриттям нових відділень, зокрема, у Львові, Сімферополі, Севастополі, сума відшкодування ПДВ зросте у кілька разів.


В цілому, відшкодування ПДВ поширюється на товари, придбані в таких країнах як: Австрія, Бельгія, Великобританія, Голландія, Греція, Ірландія, Іспанія, Італія, Німеччина, Португалія, Угорщина, Франція, Чехія, Швейцарія та Швеція. Планується, що список країн також доповнять Туреччина і Марокко.


Сума відшкодування може становити до 25% вартості покупки, в залежності від величини ПДВ, встановленої у кожній країні, і виплачується за курсом компанії Premier Tax Free.

 Також у кожній країні передбачена мінімальна сума чека, на яку необхідно придбати товар. Наприклад, сума чека в одному із магазинів Австрії повинна становити не менше 75 євро, у Бельгії - 125 євро, в Німеччині - 30 євро, у Франції - 175 євро. Список мінімальних сум покупок в розрізі країн можна знайти на сайті Банку: http://www.conversbank.com/persons/PREMIER-TAX-FREE.htm

 «Послуга відшкодування ПДВ буде особливо актуальною на травневі свята, коли велика кількість українців планують відпочинок за кордоном. Тому рекомендую, ознайомитися з умовами даної послуги і не втрачати нагоди повернути значну суму коштів, витрачених під час перебування за межами країни» - звертає увагу Сергій Ільков.

 Для зручності використання послуги від Premier Tax Free відкритий безкоштовний доступ до додатків iPhone і Android, які містять інформацію про місце розташування точок продажів, точок повернення грошових коштів та багато іншого.


Для повернення частини ПДВ, покупки необхідно здійснювати в тих торгових центрах і магазинах, які працюють з компанією Premier Tax Free. Це можна з'ясувати по знакам-позначенням або безпосередньо запитати у касира торговельної точки. Під час оплати товару у продавця-консультанта необхідно попросити ваучер Premier Tax Free і заповнити відповідну анкету-форму. Також, виїжджаючи з країни перебування, необхідно пред'явити митниці товарні чеки з магазинів, придбані покупки і обов'язково поставити штамп на ваучері Premier Tax Free.

 

ДОВІДКА:

ПАТ «КОНВЕРСБАНК» (www.konversbank.ua) заснований в 2006 році.

Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво № 180).

У березні 2012 р. незалежне уповноважена рейтингове агентство «IBI-Rating» підтвердило кредитний рейтинг ПАТ «КОНВЕРСБАНК» на рівні uaВВВ + та індивідуальний рейтинг надійності вкладів на рівні 4+ (висока надійність).

 Станом на 01.04.12:Активи банку - 2,2 млрд. грн..Статутний капітал - 195,9 млн. грн..Регулятивний капітал - 260,3 млн. грн..Фінансовий результат за 2011 рік – 1 624,2 тис. грн. (прибуток).Фінансовий результат за І кв. 2012 року – 328,4 тис. грн. (прибуток).


За розміром активів КОНВЕРБСАНК займає 61 місце зі 175 діючих банківських установ (за даними НБУ станом на 01.01.12 р.)

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ