Новини АУБ

АУБ стала членом Американсько-української ділової ради

Сучасне суспільство стає все детадлі більш глобалізованим: уявні кордони стираються, а горизонти можливостей розширюються. Задля розбудови високоефективної держави варто консолідувати зусилля із закордонними колегами та спільно працювати на результат, обмінюючись досвідом. Така практика важлива в усіх сферах суспільного життя, зокрема, у фінансовій, адже це фундаментальна складова розбудови потужної держави.

Отож, у квітні Асоціація українських банків стала членом Американсько-української ділової ради (USUBC), метою якої є поліпшення умов для двосторонньої торгівлі та інвестицій, сприяння міцним, дружнім зв'язкам. 

«Понад 200 членів Американсько-української ділової ради вітають Асоціацію українських банків із вступом. Ми сподіваємось на співпрацю з АУБ щодо розширення можливостей бізнесу», – привітав із вступом Президент і Виконавчий директор USUBC Морган Вільямс.

Членство АУБ в Американсько-українській діловій раді сприятиме реалізації спільних проектів.

«Це визначна для АУБ подія, яка суттєво впливає на налагодження ділових відносини із нашим західним партнером – США. Співпраця з Американсько-українською діловою радою відкриває для обох сторін нові можливості й сприятиме обміну кращими світовими практиками», – зазначив Президент АУБ Андрій Дубас.


«Україна  має значний потенціал і готова до обміну досвідом та реалізації спільних проектів.  Сподіваємося, що членство АУБ в USUBC сприятиме новим інсайтам, спільним цікавим проектам і зміцнить економічний та фінансовий сектор обох держав», – прокоментувала Віце-президент АУБ Галина Хейло.

Зазначимо, що домовленості про співпрацю з Американсько-українською діловою радою були досягнуті під час робочої поїздки Галини Хейло до Сполучених Штатів Америки.

Нагадуємо, рішення про подачу заяви про вступ АУБ до USUBC було прийнято на черговому засідання Ради Асоціації на початку квітня.

 

Довідково

Американсько-українська ділова рада заснована у жовтні 1995 року.

Обидві сторони налаштовані на плідну співпрацю.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ