Новини АУБ

АУБ співпрацюватиме з американським Центром лідерства «Відкритий світ»

Віце-президент Асоціації українських банків Галина Хейло 30 січня мала робочу поїздку до Вашингтона під час якої було укладено домовленості з Головою Центру лідерства «Відкритий світ» Льюісом Мадаником про співпрацю з АУБ.

«Я радію, що з паном Мадаником ми маємо схожі цілі та цінності, завдяки чому вже найближчим часом будуть створені спільні нові проекти. Нам вдалося домовитись про участь у одній з програм «Open World», яка дозволить українським спеціалістам поїхати у США для навчання та обміну досвідом... Це справжній прорив в українсько-американських відносинах, який розширює кордони для України», – прокоментувала Віце-президент.

Номінувати на участь у програмі спеціалістів фінансово-банківської сфери буде Асоціація українських банків, а номінацію для кандидатів у сфері фінтех та IT проводитиме «LeoGaming».

Галина Хейло також зазначила, що стартуватиме спільна програма «Open World» з «IBOX Bank» та «LeoGaming», деталі якої анонсують згодом.

Довідково: Центр лідерства «Відкритий світ» – це програма Конгресу США, яка заснована у 1999 році. Лідери з різних галузей суспільного життя мають змогу поїхати у США заради обміну досвідом із своїм зарубіжними колегами.

 

Віце-президент Асоціації Галина Хейло відвідала з робочим візитом Вашингтон.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ