Новини АУБ

Нові програми грантової підтримки бізнесу – особливості, перші результати та висновки після запуску


Разом з представниками Міністерство аграрної політики та продовольства України, Ощадбанк та Державна служба зайнятості провели online круглий стіл Нові програми грантової підтримки бізнесу, що був організований АУБ за сприянням Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI.


Банки зацікавлені у відновленні роботи та розвитку бізнесу, оскільки розуміють, що саме підприємці є основою економіки країни. Успішне відновлення та вихід на якісні показники виробництва, переробки та агросектору - це запорука майбутнього як всієї економіки , так і банківської системи.


Виходячи з цього, ми ініціювали та провели захід, метою якого стало якісне обговорення нових програм грантової підтримки підприємців. Асоціацію на заході представляли Президент АУБ Андрій Дубас та член Ради АУБ Шиян Вадим. Також до круглого столу долучились диркетор департаменту аграрного розвитку Міністерства аграрної політики та продовольства України Ігор Виштак, заступник директора департаменту мікро, малого і середнього бізнесу «Ощадбанк» Юлія Жуланова, Керівник Центру підтримки експорту та менеджер міжнародних грантових проектів ТПП України Ольга Шубіна та заступник директора Департаменту реалізації політики зайнятості Державного центру зайнятості Валентина Мельник.


Обговорювали перспективи та можливості надання грантової підтримки, виходячи з того позитивного досвіду, який вже є у представників Уряду та банків-операторів грантових програм. Важливою частиною заходу стало практичне обговорення проблем подання заявок на отримання допомоги, з виокремленням практичних порадо щодо того, яким чином має бути забезпечений успішний результат для заявника.


Ми переконані, що грантова підтримка - має бути, і вона - одна з небагатьох інструментів, які на сьогодні можуть посприяти відновленню розвитку бізнесу у країні, яка попри всі проблеми та війну - продовжує працювати. Окрема вдячність представникам Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та її Президенту Геннадий Чижиков за допомогу у проведенні заходу.
"Ми раді, що можемо долучитись до створення умов для підприємців, і запевняю вас, що ми завжди бути спроможними підставити своє плече у проектах, які допомагатимуть розбудові бізнесу, адже всі учасники економіки, незважаючи на те, чи ми говоримо про МСБ чи про великий бізнес - є клієнтами банків" Андрій Дубас


Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ