Новини АУБ

Компанія ЕСКА Капітал стала членом Асоціації українських банків


 

Компанія ЕСКА Капітал стала членом в Асоціації українських банків (АУБ). «ЕСКА Капітал» є лідером лізингового фінансування у сегменті МСБ. Ця компанія завоювала любов та довіру сотень вдячних клієнтів.

Ми по-справжньому пишаємось таким надбанням, оскільки вважаємо, що «ЕСКА Капітал» задає нові стандарти у галузі. І це стосується як технічних стандартів, так і клієнтоорієнтованості. Кожен, хто мав стосунок до вітчизняного лізингового фінансування це підтвердить.

Антон Дядюра та Сергій Васьков — керівники й співзасновники «ЕСКА Капітал». Користуються заслуженою довірою у колі фінансових експертів та є справжніми ідеологами фінансового лізингу в Україні.

Лізинг, як фінансова послуга, — особливо затребуваний в агробізнесі, будівельній та логістичній сферах. В умовах війни, як і більшість секторів економіки, лізинг опинився у шоковому стані. Однак ми розуміємо, що саме лізинг — дієвий інструмент, який здатен спинити стагнацію багатьох галузей економіки та втримати їх на плаву.

Лізингові компанії мали достатньо складнощів і до війни, проте на сьогодні вони отримали абсолютно новий ступінь навантаження та соціальної відповідальності. Можливо державі слід переглянути регулювання діючих методик роботи, нормативів та умов для діяльності лізингових компаній. Це дозволило б використовувати ресурси лізингу ефективніше.

Ми в Асоціації переконані, що поєднання можливостей українських банків та лізингових компаній — це дійсно продуктивний симбіоз, метою якого стане виведення економіки України з піке.

«Окрім звичного лізингового фінансування, наразі ми розглядаємо й альтернативні інструменти. Запустили «Програму відновлення бізнесу» й збираємо історії підприємців, які постраждали від війни, щоб опублікувати, підготувати звіт по них і в прийнятному форматі доносити до західних партнерів. Переконані, що зараз треба шукати нові шляхи співпраці та звертатися за допомогою. Україна перебуває в унікально жахливій ситуації, але й з унікальними можливостями. Треба ними скористатися», — Сергій Васьков та Антон Дядюра, співзасновники «ЕСКА Капітал».


Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ