Новини АУБ

Молоді фінансові таланти пройдуть стажування в АУБ

Асоціація українських банків завжди активно підтримує заходи з популяризації фінансової грамотності та виявлення обдарованої й талановитої молоді в сфері фінансів. Ось і цього разу член Ради Асоціації українських банків Вадим Шиян став членом журі фіналу IV Регіонального турніру з фінансової грамотності в Черкаській області, що проходив наприкінці минулого року в Черкаському інституті Університету банківської справи.

 

АУБ разом із КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти пед. працівників", Управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, низкою банків та компаній брала активну участь в організації та проведенні Турніру.

 

Участь у змаганнях взяли 35 команд закладів загальної середньої та фахової передвищої та вищої освіти. Актуальною і цікавою була тема фіналу турніру: «Як зелені фінанси можуть сприяти стійкому відновленню після COVID19?».

 

У категорії команд фахової передвищої та вищої освіти перемогу отримала команда «Економічний штурм» Черкаського політехнічного фахового коледжу, тренер - Ольга Зіміна. Учасникам команди-переможця Вадим Шиян вручив сертифікати-запрошення на стажування в Асоціації українських банків, що в майбутньому допоможе молодим людям розпочати кар’єру в банках чи інших фінансових установах.

 

Крім цього, Вадим Шиян як член Ради Асоціації українських банків удостоївся честі вручати магістерські дипломи випускникам Черкаського інституту Університету банківської справи. Вітаючи новоспечених магістрів, представник АУБ побажав майбутнім фінансистам ніколи не сумніватися в собі і не зупинятися на досягнутих успіхах!

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ