Новини АУБ

У АУБ з’явилося два нових учасника

Асоціація українських банків продовжує зміцнювати свої позиції у секторі небанківських фінансових установ. 20 квітня членом АУБ стало ТОВ «СЛОН КРЕДИТ», а 21 квітня – ТОВ «ФК «ФІН2ГОУ».

«Фінансові установи посилюють інтенсивність конкуренції, використовуючи різні інструменти ринкової взаємодії. Ми націлені на обмін досвідом та продуктивну співпрацю з Асоціацією українських банків та її учасниками, шляхом автоматизації фінансових процесів, винайденні нових технологій, інформатизації економічних процесів, упровадженні нових методик фінансових операцій», – висловив свої побажання Головний виконавчий директор ТОВ «СЛОН КРЕДИТ» Микола Рохманійко.


«Для «ФІН2ГОУ» це велика честь приєднатися до Асоціації українських банків. Ми розраховуємо, що наш досвід та експертиза стануть в нагоді при вирішенні завдань Асоціації. Так само ми очікуємо, що й членство в Асоціації дозволить нам тісніше спілкуватися із провідними гравцями ринку, обмінюватися досвідом та розвиватися разом. Ми розраховуємо, що Асоціація стане для нас дієвою платформою комунікації з регулятором задля забезпечення балансу інтересів держави та фінансових установ», – прокоментував Керуючий партнер компанії з управління активами «БОНУМ ГРУП» Олександр Кірімов.


«Збалансований розвиток фінансової сфери України неможливий без розвитку небанківських фінансових установ. Асоціація українських банків докладає всіх зусиль щоб цьому сприяти. Нам приємно, що НФУ долучаються до нас. Разом ми зможемо консолідувати зусилля для розв’язання важливих питань та створення нових цікавих проектів, які безпосередньо сприятимуть розвитку фінансового сектору», – зазначає Президент АУБ Андрій Дубас.

 

НФУ активно долучаються до Асоціації.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ