Новини АУБ

CCloan зустрічає ювілей із «Зіркою якості»

CCloan зустрічає п'ятирічний ювілей із  «Зіркою якості»! Її вручають компаніям-лідерам за істотний внесок в розвиток економіки країни. Це єдина в Україні неупереджена і комплексна система оцінювання, яка визначає флагманів галузі, ґрунтуючись виключно на результатах їхньої економічної діяльності.

«Ми стабільно працюємо на ринку мікрокредитування України з 2015 року. Найголовніше, що весь цей час ми зростали і розвивалися завдяки нашим клієнтами. Ми добре знаємо, як забезпечити їхню фінансову стабільність і незалежність. І ця нагорода засвідчує, що навіть у складні часи ми стали опорою для наших користувачів», – говорить директор CCloan Наталія Клєвакіна.

Окрім цього, за результатами голосування в проєкті «Українська народна премія» компанія CCloan стала срібним призером у номінації «Сервіс кредитування онлайн».

«2020 рік ясно продемонстрував нашу стабільність: якою б не була ситуація, ми залишаємося зі своїми клієнтами і надаємо їм фінансову підтримку. Ми багато працюємо над поліпшенням клієнтського сервісу, дбаємо про безпеку, пропонуємо користувачам вигідні умови і допомагаємо зберегти хорошу кредитну історію. Лише постійні зміни і любов до своїх клієнтів допомагають нам створювати конкурентний сервіс кредитування. Дякуємо всім за довіру й таку високу оцінку», – коментує директор з маркетингу CCloan Анна Мойсєєва.

Попри непросту ситуацію в державі, за останній компанія істотно виросла – обсяг виданих позик збільшився вдвічі, а кількість клієнтів CCloan перетнула позначку в 1 млн зареєстрованих користувачів.

Асоціація українських банків пишається досягненнями своїх членів та зичить CCloan успіху і процвітання.

Член АУБ отримав нагороду за розвиток економік держави.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ