Новини АУБ

Акціонерне товариство «Комерційний інвестиційний банк» став членом Асоціації Українських Банків

Для Комінвест банку членство та співпраця з АУБ означатиме таке:
✔ активне відстоювання інтересів банку у відносинах із Національним Банком, Верховною Радою, Офісом Президента та Кабінетом Міністрів України, та іншими законодавчими та виконавчими органами України;
✔ участь у консолідації зусиль вітчизняних банків щодо покращення економічного клімату країни та повернення довіри населення до вітчизняних банків;
✔ можливість обмінюватись досвідом у питаннях перепідготовки персоналу, із залученням передових європейських стратегій;

Акціонерне товариство «Комерційний інвестиційний банк» було створено 16 грудня 1992 року.
Банк діє на підставі Закону України «Про банки та банківську діяльність», Статуту та банківської ліцензії Національного банку України від 25 червня 2018 №105 .


На даний момент залишається єдиною юридичною особою в Закарпатській області. Має 41 відділення на балансі Головного банку, розташованих головним чином на території Закарпатської області та в містах Києві, Львові, Одесі, Дніпрі.

Ми вітаємо АТ «Комерційний інвестиційний банк» в якості нового члена АУБ, та бажаємо йому подальшого розвитку та процвітання. Для АУБ важливу роль відіграє кожен банк країни, адже взаємодія, що побудована на засадах взаємовигоди, і водночас збереженні самостійності - це єдино можливий шлях до заможного європейського майбутнього України.

15 листопада 2019 року Головою правління Комерційного інвестиційного банку, Чотієм Миколою Дмитровичем та Президентом АУБ Андрієм Дубасом було підписано договір про співпрацю, який передбачає всебічну підтримку в питаннях захисту середніх банків та розвитку банківської сфери загалом.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ