Новини АУБ

Асоціація українських банків взяла участь у конференції від МФК «Банкиръ»

Карантин підштовхує фінансово-банківський сектор до змін: одних учасників ринку він змушує прискоритися, а інших – задуматися. Банки все більш активно співпрацюють зі страховими компаніями та фінтехом, адже у тренді зараз клієнтоорієнтованість, відкриття рахунків дистанційно, віддалена ідентифікація, альтернативні види платежів, Big Data, AI, CRM, Cloud – ці та багато інших питань стали предметом дискусій та обговорень міжнародної конференції «Go Digital – 2021: прискорення & міграція. Гроші йдуть в Online», яка відбулася 11 лютого на онлайн-платформі Zoom із трансляцією у соцмережі.

Організатором заходу є партнер Асоціації українських банків Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ».

«Сучасне суспільство знаходяться під впливом соціальних мереж, тому довіра та надійність формуються за допомогою Інтернету. Автоматизація та використання цифрових рішень, таких як чат-боти, AI – невід’ємна стратегія цифрової  трансформації в банківських та фінансових установах. Наша конференція допоможе знайти фінансово-банківському сектору ефективні рішення, які дозволять залучати ще більше клієнтів через персоналізовані пропозиції», – зазначають організатори.

Захід складався із трьох дискусійних панелей:

  • законодавче регулювання цифрової трансформації на українському банківському, страховому та небанківському фінансовому ринку;
  • розумна автоматизація, електронний документообіг та оптимізація бізнес-процесів на основі технологій CRM, ERP, BPM, BPA для фінансово-кредитних установзаконодавчому регулюванні цифрової трансформації на українському банківському, страховому та небанківському фінансовому ринку;
  • запровадження інструментів дистанційної ідентифікації клієнтів та дистанційного складання договорів, управління даними.

Спікерами події були представники Національного банку України, органів влади, Асоціації українських банків та інші установи. Конференцію модерували Перший Віце-президент АУБ Віталій Романчукевич і Перший заступник Голови Правління банку «Глобус» (який є членом АУБ) Олена Дмітрієва.

«Нам приємно співпрацювати з Міжнародним фінансовим клубом «Банкиръ». Асоціація завжди готова долучатися до заходів, які організовують наші колеги, адже вони допомагають ефективно реагувати на виклики часу й розбудовувати фінансово-банківський сектор», – прокоментував Президент АУБ Андрій Дубас.

Відеозапис конференції можна переглянути на YouTube-каналі МФК «Банкір».

Обговорювали ефективні шляхи цифрової трансформації фінансово-банківської сфери.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ