Історія

gridguk.jpgВітаю фахове співтовариство вітчизняних банкірів — Асоціацію українських банків — з 20-річним ювілеєм! За роки розвитку разом з банківською системою країни ця громадська організація пройшла етапи становлення, усвідомлення своїх позицій у взаємодії з Національним банком України, різними установами та організаціями. Були успіхи і здобутки, зустрічалися й «вузькі місця» і непорозуміння, як у кожній родині. Проте Асоціація вистояла, як і весь фінансовий сектор держави, і прагне мудрості й взаєморозуміння з усіма учасниками ринку, що особливо важливо сьогодні, коли банківська система потребує справжнього лоббі у державних і владних структурах, професіональної підтримки як найголовніший кредитор реальної економіки, розвитку фахових комунікацій на міжнародних фінансових ринках, співробітництва з провідними банківськими установами світу.
Бажаю фахівцям і членам Асоціації вміло і мудро торувати шлях до об’єднання всієї банківської спільноти задля вирішення наболілих питань з урахуванням інтересів комерційних банків і всіх процесів, що відбуваються за кризових умов існування української економіки, гідно презентувати нас, а якщо потрібно — й захищати за скрутних ситуацій, єдиною силою професіоналізму ініціювати зміни у законодавчому полі та впливати на нього.
Плідних вам ідей, колеги, спрямованих на розвиток банківської системи нашої держави, сил і характеру для їх реалізації! Адже процвітання нації залежить від фінансового добробуту кожного громадянина і кожного підприємства, для яких працюємо ми — банківська система України.

gridguk.jpgВітаю фахове співтовариство вітчизняних банкірів — Асоціацію українських банків — з 20-річним ювілеєм! За роки розвитку разом з банківською системою країни ця громадська організація пройшла етапи становлення, усвідомлення своїх позицій у взаємодії з Національним банком України, різними установами та організаціями.