Михайло Стецюк, директор Департаменту фінансових ринків Індустріалбанку, отримав нагороду від компанії Refinitiv, ставши кращим трейдером 2019 року. Додатково здобувши почесний знак "Best Trader" за активну діяльність на міжбанківському ринку України за підсумками 2019 року.

"Дуже пишаюся отриманою нагородою для мене це визнання професійного рівня особисто і підтвердження звання лідера ринку для Індустріалбанку", - прокоментував Михайло Стецюк. "В кінці року Індустріалбанк продовжує збирати нагороди, дуже пишаюся своєю командою, і бажаю нам ще більших перемог. Ми й надалі маємо намір відстоювати лідируючі позиції як на міжбанківському ринку, так і в цілому по продуктам і сервісам. Від імені Банку висловлюю подяку Refinitiv за високу оцінку нашої діяльності. Адже Індустріалбанк наполегливо працює на різних рівнях, намагаючись створити максимально прозорі умови для отримання якісних сучасних фінансових послуг як приватними клієнтами, так і бізнесом" ,-  коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

 Нагадаємо, що грудень 2019 року став дуже насиченим, бо Індустріалбанк увійшов в ТОП-10 Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів, який проводиться Рейтинговим агентством "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

Також 2 грудня отримав нагороду «Банк року 2019»  в номінації  «Банк лідер по надійності депозитів для юридичних осіб» в межах XI - Всеукраїнського конкурсу "Банк року - 2019", організатором якого є міжнародний клуб "Банкіръ".

Асоціація українських банків вітає Михайла Стецюка та бажає тримати свої лідерські позиції та бути готовим до ще більших перемог.