Вчора, 04.09.2018 р., відбулося засідання Громадської колегії Ради Національного банку України (далі - Громадська колегія НБУ) за участі та головування Голови Ради АУБ Аржевітіна Станіслава Михайловича.

Засідання

Як зазначив Голова Громадської колегії НБУ Аржевітін С. М., на засіданні головна увага була приділена питанням реформування системи державного нагляду та регулювання у фінансовому секторі України. Найглибша дискусія була навколо Основних засад грошово-кредитної політики на 2019 рік. Також на засіданні розглядалися установчі, організаційні та кадрові питання Громадської колегії НБУ, а саме щодо підготовки до формування нового складу Громадської колегії НБУ.

*Громадська колегія Ради Національного банку України є постійно діючим колегіальним консультативно-дорадчим органом, створеним для забезпечення діалогу з громадськістю під час вирішення питань щодо забезпечення стабільності банківської системи та стійкості грошової одиниці, захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг і подання Раді Національного банку України пропозицій щодо виконання нею своїх зобов’язань. Громадська колегія була утворена як правонаступник Громадської ради Національного банку України, проте з розширеними повноваженнями.

вул. Євгена Сверстюка, 15 Київ 02002 Україна

Ознайомитись з політикою конфіденційності та захисту персональних даних

Template Settings

Color