Новини АУБ

Кредит Європа Банк вступив до АУБ

Команда АУБ поповнилася ще одним банком з іноземним капіталом. АТ "КРЕДИТ ЄВРОПА БАНК" - є частиною міжнародної фінансової групи FIBA ​​Group, одного з найбільших багатогалузевих фінансових конгломератів з головним офісом в Амстердамі. Група надає різні фінансові послуги, в тому числі банківське обслуговування корпоративних і приватних клієнтів в 12 країнах Східної та Західної Європи і Середнього Сходу. Крім того, група вкладає значні інвестиції в мережу роздрібних магазинів і ринок нерухомості. У всіх країнах присутності в Кредит Європа Банку працює близько 6 тисяч осіб, які обслуговують близько 3 млн. клієнтів.

Основні принципи роботи Кредит Європа Банку виписані на головній сторінці його інтернет-представництва:

«Орієнтація на потреби клієнта. Успіх наших клієнтів є нашим власним успіхом. 
Зважаючи на це, всі наші рішення приймаються з урахуванням потреб клієнтів. 
Співпрацюючи, ми забезпечуємо клієнтів інноваційними, індивідуальними, ефективними продуктами та послугами з метою досягнення поставлених ними цілей.
 Ділова етика є рушійною силою всього, чим займається Кредит Європа Банк. Ділова етика - це не теоретичне поняття. Вона визначає наше зобов'язання створити обстановку довіри та надійності шляхом дотримання правил етичної поведінки і відповідності законам, нормам та інструкціям, а також шляхом збереження та сприяння найвищим стандартам професійної етики як на робочому місці так і в суспільстві.
  Професіоналізм означає те, що Кредит Європа Банк дотримується принципу постійного саморозвитку. Професіоналізм охоплює і стимулює необхідні навички, кваліфікацію, знання і різноманітність, тому співробітники виконують свої обов’язки компетентно та цілісно. Ми досягаємо своїх цілей шляхом командної роботи.
Кредит Європа Банк прагне зробити свої продукти якомога прозорішими. Крім того, прозорість є одним з ключових елементів вдалого бізнесу, чи то стосується наших товарів та послуг, стандартів бухгалтерського обліку чи прийняття управлінських рішень. Надання прозорої інформації зацікавленим сторонам демонструє надійність та законність, тим самим знижуючи очікуваний ризик».

Вітаючи нового члена АУБ, Президент Асоціації українських банків Андрій Дубас наголосив: "Вступ до АУБ нових учасників для мене це завжди подія, оскільки це не просто формальне рішення, а визнання роботи нашої прогресивної команди і бажання нових учасників працювати саме з АУБ. Не секрет, що в Україні є інші банківські асоціації, але коли банк чи фінансова установа приймає рішення щодо вибору спільноти і обирає саме АУБ - для нас в Асоціації це новий заряд енергії до руху вперед. Дякую пану Онуру Анлиатамеру Голові правління Кредит Європа Банк за довіру."

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ