Новини АУБ

До Асоціації українських банків долучилася ще одна фінансова компанія

«ТОВ «Фінансова компанія «Є ГРОШІ КОМ» прагне долучитись до професіоналів банківського сектору та лідерів у сфері фінансових послуг – членів Асоціації українських банків з метою обміну багаторічним досвідом та налагодження конструктивного діалогу, задля підвищення рівня професійної взаємодії з іншими учасниками фінансового ринку, концентруючись на пріоритетності завдань, що стоять перед учасниками фінансового ринку та для підтримання стабільності розвитку Компанії», - повідомила директор компанії   "Є ГРОШІ КОМ" Ірина Корецька.

«Фінансові установи посилюють інтенсивність конкуренції на ринку фінансових послуг, стимулюючи всіх учасників ринку вдосконалювати роботу, покращувати свої продукти, використовуючи сучасні інструменти.

Співпраця з Асоціацією українських банків дозволяє фінансовим компаніям тісніше спілкуватися із провідними гравцями ринку, обмінюватися досвідом та розвиватися разом», - зазначив Президент АУБ Андрій Дубас.

 

 Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Є ГРОШІ КОМ» (далі – Компанія) стабільно розвивається на ринку фінансових послуг та визначає своїм головним пріоритетом надання безпечних та зручних умов користування кредитними продуктами для клієнтів Компанії.

Результативність роботи ТОВ «Фінансова компанія «Є ГРОШІ КОМ» відзначено такими авторитетними рейтинговими агентствами і виданнями:

Перше місце на ринку небанківського кредитування онлайн у номінації «Якість обслуговування клієнтів» (за версією дослідження Ukrainian E-Commerce Expert);

Друге місце в ТОП 30 МФО за версією «Banki.UA» 2021;

Третє місце у рейтингах мікрофінансових організацій України за версією «Finance.ua» та «МінфінМедіа»;

Третє місце  у щорічному конкурсі FinAwards, як одна з кращих фінансових компаній в реалізації продуктів, передових технологій та клієнтських сервісів.

Конкурентних переваг Компанія досягає за рахунок високої автоматизації бізнес-процесів та якісного надання фінансових послуг.

 

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ