Новини АУБ

До Асоціації українських банків долучаються системно важливі банки.

До Асоціації українських банків долучаються системно важливі банки.

16 червня новим членом АУБ став АТ «Універсал Банк» - сучасний універсальний банк, що надає широкий спектр послуг фізичним та юридичним особам.

Довідково: Банк було засновано у 1994 році. Статутний капітал банку складає 3,703 млрд. грн., кількість клієнтів наразі становить 3,5 млн. Станом на 01.04.2021 року чистий прибуток склав 867 млн.грн.

У 2017 році АТ «Універсал Банк» разом з командою Fintech Band створив онлайн-сервіс Monobank - роздрібний продукт, у рамках якого випускаються кредитні картки для клієнтів, є можливість розміщення депозитів й отримання інших послуг.

У 2019 році банк доєднався до системи BankID.

Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, платіжних систем MasterCard і Visa, а також має високий довгостроковий кредитний рейтинг з відміткою «uaAАA» з прогнозом «стабільний» за оцінкою «Кредит Рейтинг».

Стратегічний напрямок діяльності Банку - якісне обслуговування українського бізнесу.

На церемонії FINANCIAL CLUB AWARDS – 2021 за результатами щорічного рейтингу проекту «50 провідних банків України» Фінансовий клуб нагородив monobank / Universal Bank, як переможців у номінаціях «Кредитні картки» та «Мобільний банкінг».

Крім того, на церемонії FinAwards 2021 засновники премії «Мінфін» та Finance.ua відзначили monobank / Universal Bank у 9 номінаціях, таких як: народний банк; кращий депозит; найкращий мобільний застосунок; найкраща кредитна картка; найкраща програма лояльності; найкраща рекламна кампанія; найкраща дебетова картка; кращий Рrivatе Вanking – Platinum та найкраще дистанційне обслуговування.

 

«Мені приємно відмітити, що до Асоціації українських банків долучаються системно важливі банки, яким є АТ «Універсал банк». Я переконаний, що спільними зусиллями Асоціації та її учасників ми продовжимо підвищувати рівень надійності та стабільності банківської системи, а також залучати кращі практики банківських систем світу», - зазначив Президент АУБ Андрій Дубас.

 

Асоціація українських банків вітає АТ «Універсал Банк» в якості нового члена та бажає йому подальшого розвитку та процвітання!

 

 

 

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ