p2100437.jpgВ Міжнародному інституті бізнесу відбувся круглий стіл на тему: «Довіра як двовимірний процес: «банк-клієнт» - «клієнт-банк». Організаторами заходу виступили Асоціація українських банків, Міжнародний інститут бізнесу та Центр соціальної відповідальності бізнесу та ділової етики.


В роботі «круглого столу» взяли участь науковці, банкіри та представники Асамблеї малого і середнього бізнесу з різних регіонів.


На «круглому столі» з’ясовувались причини та характер «кризи довіри» в банківському секторі у взаємовідносинах між банками та клієнтами, окреслені методи та інструменти відновлення довіри в діяльності банків, вироблений інструментарій відродження довіри до банків. За результатами заходу, створено робочу групу для розробки Кодексу українського банкіра та підприємця, а також для втілення в життя форм співпраці конкретних банків з малим і середнім бізнесом.


"Вперше підприємці, як клієнти банків, та банкіри в присутності представників науки обговорили тему налагодження довіри між ними та вироблення конкретних подальших кроків для реалізації розроблених методів та інструментів відновлення довіри між банками та підприємцями. Це важка робота - робити етичний кодекс і механізм контролю за його дотриманням, але коли нам вдасться повернути обличчям один до одного бізнес і банки, зробити їх партнерами, від цього виграють всі, і, головне українська економіка", - підкреслив президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.


Прес-служба

Асоціації українських банків

p2100437.jpgВ Міжнародному інституті бізнесу відбувся круглий стіл на тему: «Довіра як двовимірний процес: «банк-клієнт» - «клієнт-банк».Організаторами заходу виступили Асоціація українських банків, Міжнародний інститут бізнесу та Центр соціальної відповідальності бізнесу та ділової етики.

 

вул. Євгена Сверстюка, 15 Київ 02002 Україна

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.                               
(044) 516-8775

Ознайомитись з політикою конфіденційності та захисту персональних даних

 

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Dark_Red Dark_Blue

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction