wb.jpgВ Асоціації українських банків відбулась зустріч керівництва АУБ з групою експертів Світового банку. Групу очолював п. Маріус Вісмантас, старший спеціаліст фінансового сектору та координатор проектів Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові; до складу групи також входив п. Гордон Джонсон, консультант з питань банкрутства та реструктуризації корпоративного сектору. З боку АУБ у зустрічі взяли участь Перший віце-президент Асоціації Володимир Бондар, директор Департаменту з питань нагляду та регулювання банківської діяльності Ірина Самойлова, директор Інформаційно-аналітичного центру Володимир Кучерук, голова Третейського суду при АУБ Анатолій Жуков, начальник прес-центру АУБ Сергій Шумило, головний юрисконсульт Олександра Матвійчук.

Візит групи експертів Світового банку до України відбувається в рамках проекту «Технічна допомога на реструктуризацію корпоративного сектору» (ТДРКС). У зв’язку із цим експерти Світового банку проводять зустрічі з ключовими партнерами та представниками Кабінету міністрів України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України, Міністерства юстиції України, Національного банку України, іншими зацікавленими особами та практиками у галузі банкрутства, представниками донорських організацій та приватного сектору. 

В ході зустрічі в АУБ було обговорено питання розвитку банків та банківської системи України, шляхи подолання економічної кризи тощо. Особливо гостей цікавили питання нормативно-правового та законодавчого регулювання у галузі банкрутства. Також експертів цікавила оцінка ступеню проблемності фінансового стану корпоративного сектору, спричиненого зовнішніми та внутрішніми фінансовими кризами, а також шляхів підтримки корпоративного сектору.

Під час зустрічі представники Світового банку попросили ознайомити їх з ініціативами та пропозиціями АУБ щодо захисту прав кредиторів та роботи банків з проблемними активами. З цією метою гостям було надано пакет пропозицій щодо захисту прав кредиторів, розроблений Асоціацією та переданий до Кабінету міністрів України. З боку АУБ було запропоновано зкоординувати спільні зусилля в рамках роботи з посилення захисту прав кредиторів та роботи з проблемними активами банків, на що представники Світового банку висловили свою зацікавленість та готовність до співпраці.

Прес-служба
Асоціації українських банків


2010-05-31

wb.jpgВ Асоціації українських банків відбулась зустріч керівництва АУБ з групою експертів Світового банку. Групу очолював п. Маріус Вісмантас, старший спеціаліст фінансового сектору та координатор проектів Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові; до складу групи також входив п. Гордон Джонсон, консультант з питань банкрутства та реструктуризації корпоративного сектору.

 

вул. Євгена Сверстюка, 15 Київ 02002 Україна

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.                               
(044) 516-8775

Ознайомитись з політикою конфіденційності та захисту персональних даних

 

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Dark_Red Dark_Blue

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction