601751_3.jpg27 квітня 2010 року, Верховна Рада України прийняла Закон України "Про Державний бюджет України на 2010 рік". У статті 86 Закону установлено, що з 1 липня 2010 року збір на обов'язкове державне пенсійне страхування з безготівкових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти за гривню не здійснюється.
Отже, багаторічні заклики Асоціації українських банків прийняті до уваги Урядом та Парламентом України. Нагадаємо, що АУБ протягом останніх років послідовно та аргументовано виступала за скасування пенсійного збору з операцій купівлі-продажу іноземної валюти як такого, що негативно впливає на притік іноземних інвестицій в Україну і на розвиток внутрішнього валютного ринку.
Разом з тим, оскільки в Законі України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" не міститься норм щодо внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", який встановлює об'єктом оподаткування суму операції з купівлі-продажу безготівкової іноземної валюти за гривню, Асоціація українських банків продовжуватиме роботу щодо внесення змін до зазначеного Закону.

2010-04-28 601751_3.jpg27 квітня 2010 року, Верховна Рада України прийняла Закон України "Про Державний бюджет України на 2010 рік". У статті 86 Закону установлено, що з 1 липня 2010 року збір на обов'язкове державне пенсійне страхування з безготівкових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти за гривню не здійснюється.

 

вул. Євгена Сверстюка, 15 Київ 02002 Україна

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.                               
(044) 516-8775

Ознайомитись з політикою конфіденційності та захисту персональних даних

 

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Dark_Red Dark_Blue

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction