Історія

Вітальне слово Голови правління Приватбанку Олександра Дубілета

dubilet.jpgПрийміть щирі вітанні з нагоди  XX річниці Асоціації українських банків і побажання подальшого розвитку та зміцнення.
 За ці роки вітчизняна банківська система пройшла етап становлення, суттєво розвинулась, пережила значні трансформації і сьогодні є цілісною системою, що відповідає сучасним вимогам суспільства України. Всі двадцять років Асоціація банків України була надійним партнером, який спираючись на передовий досвід, допомагав вітчизняним банкам рухатися вперед.

dubilet.jpgПрийміть щирі вітанні з нагоди  XX річниці Асоціації українських банків і побажання подальшого розвитку та зміцнення.
 За ці роки вітчизняна банківська система пройшла етап становлення, суттєво розвинулась, пережила значні трансформації і сьогодні є цілісною системою, що відповідає сучасним вимогам суспільства України. Всі двадцять років Асоціація банків України була надійним партнером, який спираючись на передовий досвід, допомагав вітчизняним банкам рухатися вперед. Показовим фактом ефективності Асоціації є той факт, що значна частина пропозицій та рекомендацій учасників АУБ  мали практичне втілення. Приємно відзначити, що ПриватБанк,  який один з перших  підтримав створення Асоціації , протягом цих років приймав активну участь у її роботі. Постійний процес обміну ідеями, досвідом, провідними технологіями робить нашу взаємодію змістовною.
Неодноразово саме в межах співпраці із учасниками Асоціації ПриватБанк презентував колегам свої напрацювання та опановані новітні технології. Сьогодні міцні позиції і динамічний розвиток ПриватБанку відзначають експерти, наші успіхи засвідчують дослідження вітчизняного банківського ринку. Чимала заслуга у цьому належить очолюваній Вами Асоціації, адже саме націленість на змістовність роботи і постійний обмін інформацією, сприяє генерації нових ідей.
Впевнений, Асоціація українських банків й надалі залишатиметься надійним партнером для своїх учасників. Успіху, процвітання та нових вагомих результатів!

З повагою,
Олександр Дубілет
Голова Правління ПриватБанку

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ